Üdvözlünk jelentkezz be
Kosár
A kosár üres
0,00 Ft Szállítás 0,00 Ft Adó 0,00 Ft Összesen
Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Fizetés
Kategóriák
Hírlevél
Sorrend -- Ár szerint csökkenő Ár szerint csökkenő Termék név: A-Z Termék név: Z-A Készlet szerint Reference: Lowest first Reference: Highest first
Összehasolítás
Simple - LactoseFree laktózbontó enzim 10 liter tejhez.
Simple - Kefir- X kefírkultúra 10 liter tejhez Kiváló minőségű fagyasztva szárított tenyészet.
Alpesi sajtokhoz való kultúra. CSAK RENDELÉSRE!
Lactoferm® Bifidus joghurt starter kultúra 1-5 L tejhez, ultra mennyiségű Bifidus esensis baktériummal.
Gyorsan savanyító kultúra kecsketejhez is. Friss és krémsajtokhoz. Rendelésre!
Termofil savanyító kultúra, bifidobaktériumot tartalmaz. Jellemzői: krémes állomány, lágy ízvilág.
Különleges, a Danisco által szabadalmazatott törzset tartalmazó joghurtkultúra
Mezofil aromaképző kultúra. Rendelésre!
Kifejezetten kézműves technológiához adaptált kultúra. Rendelésre!
Kifejezetten feta típusú sajtok gyártásához adaptált kultúra. Rendelésre!
Fehérpenész kultúra. Rendelésre!
Rúzsflóra (Brevibacterium linens+) Rendelésre!
Kékpenész tömörebb állományú sajtokhoz
Kékpenész krémesebb állományú sajtokhoz
Termofil joghurtkultúra. CSAK RENDELÉSRE!
Közepesen gyorsan savanyító kultúra.
Idegen penész gátló fehérpenész kultúra. CSAK RENDELÉSRE!
Lactoferm® joghurtkultúra. Fagyasztva szárított tenyészet kiváló minőségű. 1-5 liter, lágy, természetes, élő joghurt készítéséhez.
VIK-CHEESE ® joghurtkultúra. Fagyasztva szárított tenyészet kiváló minőségű. 1 liter, lágy, természetes, élő joghurt készítéséhez
A Robiola az olaszok érlelt lágysajtja, tehén-, kecske- és juhtejből készül. Többnyire asztali sajtként fogyasztják önmagában vagy olajjal, sóval és borssal. Robiola olasz sajtkultúra 10 L tejhez.
A Robiola az olaszok érlelt lágysajtja, tehén-, kecske- és juhtejből készül. Többnyire asztali sajtként fogyasztják önmagában vagy olajjal, sóval és borssal. Robiola olasz sajtkultúra 50 L tejhez.
A Caprino az olaszok tradicionális kecskesajtja. Kecsketejből készül. Caprino olasz kecskesajtkultúra 10 L tejhez.
Mozzarella sajtkultúra 10 liter tejhez A csomag tartalma 10 liter tejhez elegendő baktériumkultúra keveréket tartalmaz. Hűtőgépben tárolva kb. 1 évig eltartható.
Parmezán sajtkultúra 10 L tejhez. A csomag tartalma 10 liter tejhez elegendő baktériumkultúra keveréket tartalmaz. Hűtőgépben tárolva kb. 1 évig eltartható.
Olasz camembert sajtkultúra 10 L tejhez. A csomag tartalma 10 liter tejhez elegendő. Hűtőgépben tárolva kb. egy évig eltartható.
Olasz brie sajtkultúra 10 L tejhez. A csomag tartalma 10 liter tejhez elegendő. Hűtőgépben tárolva kb. egy évig eltartható.
Formaggi stagionati olasz sajtkultúra, friss-, krém-, és fűszeres sajtok készítéséhez. A csomag tartalma 10 liter tejhez elegendő. Hűtőgépben tárolva legalább egy évig eltartható.
Taleggio olasz sajtkultúra 10 liter tejhez. A taleggio egy erős ízű, mosott olasz, rúzsos sajt, mely a Taleggio völgy után kapta a nevét. Lágy és szokatlanul gyümölcsös mellékíze és vékony, sókristályokkal ízesített héja van. A lágy textúra, a kissé csípős, szúrós ízek és a vajas aromák egészen biztosan elvarázsolnak mindenkit, aki megkóstolja ezt a...
Laktoferm francia friss- és krémsajtkultúra. Ezt a kultúrát francia jellegű friss sajtra, puha sajtra, kemény sajtra és krémsajtra is lehet használni.
Gyúrt sajtokhoz való kultúra.
TOP termékek
Söröskupak / koronazár 25,00 Ft
Crisp Maris Otter Pale Ale 6 EBC maláta 0,1 kg 90,00 Ft
Pale ale maláta- 0,1 kg 75,00 Ft
Pilzeni maláta / Pils malt - 4 EBC - 0,1kg 60,00 Ft
Fekete söröskupak / koronazár 35,00 Ft
» Összes TOP termék
Akciós termékek
Warrior komló-pellet 30g
» Akciós termékek
Üzletünk
» Információk
Kapcsolatfelvétel
Telefon:+36 70 533 4106
Kövessen minket