Danisco - Yo-Mix 215 (10 DCU)
Termofil savanyító kultúra, bifidobaktériumot tartalmaz. Jellemzői: krémes állomány, lágy ízvilág.
Termofil savanyító kultúra, bifidobaktériumot tartalmaz. Jellemzői: krémes állomány, lágy ízvilág.
Fagyasztva szárított (liofilizált)formában
Kiszerelési egység: 10 DCU
ca. 30 - 100 liter tejhez
Termékünk olyan kultúra, mely bifidobaktériumot is tartalmaz. Az ilyen törzset tartalmazó (tej)terméket korábban probiotikusnak nevezték – ez a megnevezés azonban az aktuális jog- szabályok szerint csak meghatározott feltételekkel alkalmazható. A YO-MIX 215 kultúra krémes állományt és lágy ízvilágot alakít ki.
ÖSSZETÉTEL:
Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrückii subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis
ADAGOLÁSI PÉLDÁK:
Pohárban alvasztott joghurt: 15 – 60 DCU / 100 liter
Habart joghurt: 10 – 50 DCU / 100 liter
TÁROLÁSI HŐMÉRSÉKLET : ≤ - 18 °C
ÚTMUTATÓ AZ ALKALMAZÁSRA:
Miután kivették a mélyfagysztóból a kultúrát, javasolt azt a felhasználás előtt 30 – 60 percig szobahőmérsékleten tartani – ennél hosszabb időtartam azonban kedvezőtlenül befolyásolja a kultúra aktivitását. Felbontás előtt a nyitási felület (ca. 70%-s) ethanollal fertőtlenítendő. A zacskó felnyitását követően adják a kultúrát közvetlenül a pasztörizált tejhez. A végtermék egyenletes minőségének érdekében ajánlatos a zacskó teljes tartalmát egyszerre felhasználni.
GMO STÁTUSZ: nem tartalmaz genetikailag módosított organizmusokat
Kövessen minket