Danisco - Yo-Mix 883 (10 DCU)

Különleges, a Danisco által szabadalmazatott törzset tartalmazó joghurtkultúra


Bővebb leírás

SAJT-00043

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

1 500,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

Fagyasztva szárított (liofilizált) formában

Kiszerelési egység: 10 DCU

ca. 50 -100 liter tejhez

Termékünk különleges joghurtkultúra,a mely rendkívül gyorsan savanyít; ez a tulajdonság ugyanakkor nagyon csekély utósavanyodással párosul. Felhasználásával nagy viszkozitású és rendkívül krémes készterméket kapunk.

A YO-MIX 883  starter kultúra egy olyan Streptococcus thermophilus törzset tartalmaz, amelyet a Danisco szabadalmaz-tatott (törzssz: CNCM I-2980, hatályos francia szabadalom FR 2 852 604, PCT bejelentés EO 2004/085607). Ennek az egyedi  Streptococcus thermophilus törzsnek köszönhetően a kultúra által képzett  állomány és érzékszervi tulajdonságok egyaránt kíválóak.

ÖSSZETÉTEL:

Streptococcus thermophilus,Lactobacillus delbrückii subsp. lactis

Hordozó: szacharóz, maltodextrinek

ADAGOLÁSI PÉLDÁK:

Fermentált tej:                    10 – 20 DCU / 100 liter tej

Joghurt:                              10 – 20 DCU / 100 liter tej       


TÁROLÁSI HŐMÉRSÉKLET :  ≥  4 °C 

ÚTMUTATÓ AZ ALKALMAZÁSRA:

A zacskó felbontása előtt  fertőtlenítsék a nyitási  felület  (s amennyiben szükséges, töröljék papírtörülközővel szárazra, hogy a kultúra ne tapadjon rá a zacskóra). Ezt követően adják a kultúrát közvetlenül a pasztörizált tejhez és keverjék el alaposan (ipari körülmények között : ca. 30 perc, alacsony fordulatszámon).

Javasolt  kultúrázási hőfök: 35 – 45 °C – a kívánatos fermentációs idõtartam függvényében


GMO STÁTUSZ:  nem tartalmaz genetikailag módosított organizmusokat


Írja meg véleményét

Írja meg véleményét