Üdvözlünk jelentkezz be
Kosár
A kosár üres
0,00 Ft Szállítás 0,00 Ft Adó 0,00 Ft Összesen
Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Fizetés
Kategóriák
Hírlevél
Cider készítéshez szükséges élesztők, enzimek, adalékok
Sorrend -- Ár szerint csökkenő Ár szerint csökkenő Termék név: A-Z Termék név: Z-A Készlet szerint Reference: Lowest first Reference: Highest first
Összehasolítás
Íz és szagmentes környezetbarát fertõtlenítõszer. Nem igényel öblítést.
A belga búzasörök és egyéb citrus-alapú gyümölcs-sörök, ginek elengedhetetlen fűszere.
Speciális élesztőtörzs cider készítéséhez (Saccharomyces Bayanus), alma-, vagy körtemusthoz alacsony nitrogénigénnyel. magas SO2 szint mellett is megfelelően erjeszt.
A speciális cider tápsó alkalmazása lehetõvé teszi az alma-, vagy körtemustban jelenlévõ nitrogén kiegészítését, és az élesztõk megfelelõ tápanyag ellátását. A komplex termék Tiamin (B1 vitamin) tartalma nélkülözhetetlen az élesztõgombák növekedéséhez, elszaporodásához.20 liter musthoz.
Különlegesen kezelt francia tölgy chips - erős pörkölt
Élelmiszeripari tejsav a sör, cider, mead, cefre pH beállításához
Különlegesen kezelt magyar tölgyfachips kocka - erősebben pörkölt.
Különlegesen kezelt magyar tölgyfachips kocka - közepesen pörkölt.
Campden tabletta (E223) Elpusztítja a baktériumokat és a vadélesztőket.Általában a borászatban használják a borbetegségek megelőzésére, de a söripar és az üdítőipar is használja. Használatos még a víz szabad klór- és klóramin tartalmának semlegesítéséhez. (1 tabletta 75 liter hálózati víz klórtalanításához elég.)
100 ml Active San. StarSan helyettesítője.
Különlegesen kezelt amerikai tölgy chips - erősen pörkölt
Különlegesen kezelt amerikai tölgy chips - közepesen pörkölt
Különlegesen kezelt francia tölgy chips - közepesen pörkölt
Különlegesen kezelt Skót WHISKY-s hordóból készült chips.
Barna kristályos candy cukor sörök,borok, likőrök, és egyéb égetett szeszes italok ízesítéséhez. Szine: 450 EBC
Gyógyszerkönyvi minőségű citromsav élelmiszeripari felhasználásra. Sokféle felhasználása mellett alkalmas a sajtok készítésénél a sófürdõ vagy az édes savó pH csökkentésére, beállítására. Adagolás: 10-80 g / hl100 kg cefre 1 PH értékkel való csökkentéséhez kb. 40g citromsav szükséges.
Univerzális Cider élesztő / Special Cider Yeast
A belga búzasörök és egyéb citrus-alapú gyümölcssör elengedhetetlen fűszere.
A belga búzasörök elengedhetetlen fűszere. (Hoegaarden White)
Különleges élesztőtörzs palackos utóerjesztéshez.
Világos porított malátakivonat sűrítményekhez és élesztőszaporításhoz.
Lallzyme HC - Pektinbontó enzim (10g)
Ciderek pH-jának csökkentéséhez
TOP termékek
Söröskupak / koronazár 25,00 Ft
Crisp Maris Otter Pale Ale 6 EBC maláta 0,1 kg 90,00 Ft
Pilzeni maláta / Pils malt - 4 EBC - 0,1kg 60,00 Ft
Fekete söröskupak / koronazár 35,00 Ft
Zöld söröskupak / koronazár 35,00 Ft
» Összes TOP termék
Akciós termékek
Stone - Ruination Double IPA (0,33l)
» Akciós termékek
Üzletünk
» Információk
Kapcsolatfelvétel
Telefon:+36 70 533 4106
Kövessen minket