Lallemand - Voss Kveik Ale sörélesztő 11g

LALLEMAND Voss Kveik Ale, sörélesztő 11 g

Bővebb leírás

SORFO00366

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

1 590,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

LALLEMAND Voss Kveik Ale, sörélesztő 11 g

 

A LalBrew® Voss az erjesztési hőmérsékletek széles tartományát támogatja 25–40 ° C (77–104 ° F) között, a nagyon magas optimális hőmérsékleti tartományban pedig 35–40 ° C (95–104 ° F). Nagyon gyors erjesztés érhető el az optimális hőmérsékleti tartományban, teljes erjedéssel általában 2-3 napon belül. Az ízek állandóak a teljes hőmérsékleti tartományban: semleges, a narancs és a citrus finom gyümölcsös aromájával. A magas flokkuláció vagy ülepedés nagyon tiszta sört eredményez, szűrés vagy technológiai segédanyagok használata nélkül is.

  • flokkuláció: nagyon magas
  • alkoholtolerancia: 12% ABV
  • erjedési hőmérséklet: 25-40 ° C | optimális hőmérsékleti tartomány: 35-40 ° C
  • adagolás: 100 g / hl
  • Kveik is a Norwegian dialect word meaning yeast. In the Norwegian farmhouse tradition, kveik was preserved by drying and passed from generation to generation. Kveik is the original, traditional dried yeast.

    The LalBrew® Voss strain was obtained from Sigmund Gjernes (Voss, Norway), who has maintained this culture using traditional methods since the 1980s and generously shared it with the wider brewing community.

    LalBrew® Voss supports a wide range of fermentation temperatures between 25-40°C (77-104°F) with a very high optimal range of 35-40°C (95-104°F). Very fast fermentations are achieved within the optimal temperature range with full attenuation typically achieved within 2-3 days. The flavour profile is consistent across the entire temperature range: neutral with subtle fruity notes of orange and citrus. Flocculation is very high producing clear beers without filtration or use of process aids.

    • flocculation: very high
    • alcohol tolerance: 12% ABV
    • fermentation temperature: 25-40°C | optimal temperature range: 35-40°C
    • dosage: 100 g/hl

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét