
Simple - Cider élesztő 10 literhez / cider yeast for 10 liter - 5 g
Speciális élesztőtörzs cider készítéséhez (Saccharomyces Bayanus), alma-, vagy körtemusthoz alacsony nitrogénigénnyel. magas SO2 szint mellett is megfelelően erjeszt.
Speciális élesztőtörzs cider készítéséhez (Saccharomyces Bayanus), alma-, vagy körtemusthoz alacsony nitrogénigénnyel. magas SO2 szint mellett is megfelelően erjeszt.
Speciális élesztőtörzs cider készítéséhez (Saccharomyces Bayanus), alma-, vagy körtemusthoz alacsony nitrogénigénnyel. magas SO2 szint mellett is megfelelően erjeszt.
Az élesztő ízletes, friss alma és almalé ízjegyeket produkál, kiegyensúlyozott ízprofilú ciderekhez és perry-khez ajánlott.
Minden cidertípushoz alkalmazható, akár nehéz erjesztési körülmények között is.
Adagolas:
5g / 10-20 L.
Erjesztési hőmérséklettartomány: 10-30°C (50-86°F)
Nagyon alacsony nitrogénigény
Könnyen és gyorsan emészti a fruktózt,
Ajánlott kezdeti SO2 szint maximum: 125mg/L
Magas almasavbontó képesség: Akár 1.5 g/L
Mérsékelt 2-fenil-ethanol és izoamil-acetát termelő,
Az amilos jegyek fokozhatóak, főleg, ha aYAN/cukor >1
Kövessen minket