Bakancslista '11 - Belma (0,33l)

Világos felsőerjesztésű ameriaki IPA, Belma komlóval.

Bővebb leírás

SOR--00363

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

650,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

Bakancslista #11 - Belma

“Betűzd légy szíves!” - ez volt az első reakcióm amikor Takács Péter (komlókereskedő, Hatodik Íz) felhívott, hogy van három komlója ami érdekes lehet a Bakancslistába. Soha nem hallottam még róluk, de mentségemre legyen mondva a kollegák sem akiknek megemlítettem. Még a Németh Anti sem!:) Rövid guglizás után mindegyikről érdekes dolgokat olvastam amerikai házisörfőző fórumokon, szóltam is rögtön Péternek, hogy jöhetnek.

Az első a Belma, amelyet kizárólag a Puterbaugh Farmon termesztenek a Yakima-völgyben. SOLD OUT felirat szerepel a honlapjukon, a 2014-es termés tehát már elfogyott, ebből is látszik., hogy nem egy tömegcikkről van szó. A nevét a “Sweet BELle MAhone” című dalról kapta.

Nagyon érdekes komló, egyik eddigi Bakancslistához sem lehet hasonlítani. Illata a szokásosnál visszafogottabb, de íze összetett, intenzív. Érett narancs, sárgadinnye, eper és még sokféle gyümölcs keveredik benne, de nem a szokásos módon. Olyan, mintha tényleg valódi gyümölcsök kerültek volna bele a sörbe, nagyon letisztult aromájú komló.

Forrás: https://www.facebook.com/rothbeer

  • Alkohol v/v% 6,5%
  • Komlók Belma
  • Erjesztési eljárás felsőerjedésű
  • Élesztőtartalom Szűretlen
  • Tartósítás Nincsen tartósítva, élő sör
  • Kiszerelés (liter) 0,33

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét