Bakancslista '8 - Vic. Secret (0,33l)

Világos felsőerjesztésű amerikai típusú IPA, ausztrál Vic(toria's) Secret komlóval.

Bővebb leírás

SOR--00292

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

650,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

Bakancslista #8 – Vic. Secret

Kedves Sörbarátok! Megérkezett Bakancslista sorozatunk idei első, sorrendben pedig a hetedik tagja, a Bakancslista #8! „Na de mi van a hetessel???” - teszitek fel jogosan a kérdést. Nos, van úgy hogy a dolgok néha megkeverednek: ami előbbre való az későbbi lesz, a későbbi dolgok pedig előre kerülnek. Pont így jártunk mi is...:)

A Vic. Secret egy igazi ritkaság, egy vadonatúj ausztrál fajta, ami 2013-ban került először kereskedelmi forgalomba. Ausztrál keserűkomló és egy titokban tartott angol komló keresztezése. Victoria államról kapta a nevét és eleinte Victoria's Secretnek hívták, de a Stella ->Ella történethez hasonlóan ezt is át kellett nevezniük, mert hogy van már egy ilyen márkanév, nevezetesen női fehérneműket gyártanak angyaloknak. 

Illata üde, összetett, trópusi gyümölcsös, mangós. Ízében egy nagyon izgalmas gyantás jelleg is előjön, de ott vannak a citrusos, trópusi gyümölcsös jegyek is. A Vic. Secretnek nagyon magas a keserűséget befolyásoló alfa-sav tartalma, aminek teret is engedtünk, így határozott, kissé földes keserűség zárja. Kicsit hasonlít a Galaxyhoz, minket meggyőzött, felveszi a versenyt a nagynevű amerikai komlókkal.

Forras: https://www.facebook.com/rothbeer 

  • Alkohol v/v% 6,5%
  • Komlók Vic. Secret
  • Erjesztési eljárás felsőerjedésű
  • Élesztőtartalom Szűretlen
  • Tartósítás Nincsen tartósítva, élő sör
  • Kiszerelés (liter) 0,33

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét