Monyo - Boris the Blade 2019 9,8% (0,375l)

8%-os, Russian Imperial Stout

Bővebb leírás

SOR--00932

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

2 190,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

A több, mint 15 éves Guy Ritchie kultikus filmje a Blöff, amelynek két zseniális karakteréről neveztük el a MONYO-féle Barley Wine-t és Russian Imperial Stout-ot.

A Russian Imperial Stout a Penge Borisz, vagy más néven golyóálló Borisz. „Ferde, akár a szovjet sarló, és kemény, mint a keresztbetett kalapács.” Hétféle malátából készítettük és több mint hét hónapja érleljük. Sötét, testes és sűrű. Bogyós-, aszalt gyümölcsös észterek, pörkölt ízjegyek és lágy karamelles-trüffeles lecsengés jellemzi a korty végén.

A sörök speciális 0,375l-es palackokba kerültek. Fajtánként mindössze 2000 darab készült belőlük. Minden darab egyedi sorszámmal rendelkezik, továbbá feltüntettük rajtuk az évjáratot. Az első 120 sorszámmal ellátott palackot ne keressétek a boltok polcain, mert azokat nem hozzuk forgalomba. Egyelőre. Terveink szerint néhány év múlva fogjuk kiadni őket egy exkluzív válogatáscsomagban, amely tartalmazza majd a különböző évjáratokat.

A Penge Borisz egy igazi egy igazi nagyágyú a maga 11,8%-os beltartalmával. Egy robosztus és testes Russian Imperial Stout, amit a rengeteg felhasznált malátával és a hosszú forralással ért el a főzde. Egy igazi csoki - és kávébomba, amit mindenféle egyéb hozzáadott összetevő nélkül sikerült megvalósítani.


  • Erjesztési eljárás felsőerjedésű
  • Élesztőtartalom Szűretlen
  • Tartósítás Nincsen tartósítva, élő sör
  • Kiszerelés (liter) 0,375

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét