Mad Scientist - Hell Dorado (0,33l)

7,6%-os fekete IPA

Bővebb leírás

SOR--00914

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

950,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

"Labor Alpha batch sorozat érkezik, ahol lehetőséget kaptunk arra, hogy többet kísérletezzünk nagyban, és élünk is vele. Úgy tervezzük, hogy két hetente ki tudunk jönni majd valami újdonsággal, aztán megláttjuk, hogy tényleg összejön-e. 

A Hell Dorado az első fekete IPA-nk, ami egy jelentősebb mennyiségű El Dorado komlóval (mennyiségben picivel a Liquid Cocaine felett) készült, amiből 0 gramm ment komlóforraláskor az üstbe, tehát aromadomináns és nem keserűdomináns sörről lesz szó. A sör intenzitása miatt az alkoholfok és az IBU ellenére dupla black IPA-t határoztunk meg stílusként, úgy éreztük, hogy ez jobban körülírja a kapott élményt (vagy mit).

Az üzemben mindneki kísérletezik, és közös projektek is vannak, amiben különböző ad hoc csapatok vesznek részt. Az egyik ebédnél aztán egy napon a tím egyik legújabb tagja Badar Ádám (azóta is áldom magam, hogy kitartottam, és lebeszéltem a kertészkedésről) demostrálta szerénykedve nekünk a Hell Doradó kísérleti főzetét, amit érdeklődve kóstoltunk, mert még nem annyira ismertük a stílusát, és egy 'azonnali hatállyal tartyálba vele' felkiáltással üdvözöltünk. A történethez hozzátartozik, hogy nem nagyon szokott olyan lenni, hogy egy először kóstolt próbafőzetnél ne kelljen semmit javítani. 

-de nagyon sok komló megy bele
-mennyi?
-biztosan akarod hallani?
-biztos
-&@

  • Alkohol v/v% 7.6%
  • Komlók El Dorado
  • Erjesztési eljárás felsőerjedésű
  • Élesztőtartalom Szűretlen
  • Tartósítás Nincsen tartósítva, élő sör
  • Kiszerelés (liter) 0,33

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét