Mad Scientist - Wild Card (0,75l)

7%-os gyümölcsös, vegyes erjesztésű IPA

Bővebb leírás

SOR--00784

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

2 190,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

"Ez az első olyan Mad Scientist sör, aminek az erjesztéséhez sörélesztőn kívül mást is használtunk. Nem egy klasszikus savanyított sört terveztünk, mert az IPA friss jegyei a savanyodás végére már szinte teljesen eltűnnének. Végül úgy határoztunk, hogy egy kis karaktert szeretnénk a sörnek adni, de ahogy ez megtörtént, leállítjuk a 'fertőzést'. A pediococcus baktériumkultúrát sokszor használják savanyított sörök készítéséhez, de általában mással vegyítve. Az erjedés első szakaszában egy nagyon különleges, funky jelleget kölcsönöz a sörnek, még mielőtt a tényleges savasodás elkezdődne. Mi ekkor zártuk le a fermentációt, és itt jött a képbe a mágikus, az okossága mellett - nemhivatalos források által megerősítve - szép Grabovszky. 

Leadott egy nagyjából 20 elemből álló bevásárlólistát, ahol a grapefruittól a wasabiig minden volt. Bevetette magát a laborunkba, majd kb 4 óra után kijött egy olyan sörrel, ami az elmebetegség új szintje, ezzel a mondattal: 'lehet kell még bele egy kicsi rebarbara, de kb jó'. 

Még egy kis rebarbarát tényleg tettünk bele, azt pedig, hogy kb mennyire jó, majd segíthettek eldönteni nekünk csütörtökön. Az biztos, hogy ez az eddigi legbetegebb sörünk. "

forrás: facebook

  • Alkohol v/v% 7%
  • Erjesztési eljárás felsőerjedésű
  • Élesztőtartalom Szűretlen
  • Tartósítás Hőkezelt/pasztőrözött
  • Kiszerelés (liter) 0,75

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét