Lallemand East Coast New England NEIPA sörélesztő / yeast- 11g

New England sörélesztő.

Bővebb leírás

SORFO00371

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

1 590,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

Lallemand dried brewing yeast New England - 11 g, sörélesztő

Lallemand New England - 11 g, sörélesztő 11 g  (3033)

New England sörélesztő, speciálisan a New England söröknél elvárt egyedi gyümölcshangsúlyos észterek termelésére. Ezen élesztőtörzs jellegzetesen trópusi és csonthéjas gyömölcsös, pl. őszibarackos észtereket termel. A béta-glukozidáz enzimnek köszönhetően a elősegítheti a komló biotranszformációját és kiemeli a komló ízét és aromáit.

Végerjedésfoka közepeseű, magas, ülepedése közepes, így kiváló választás az East Coast ale-ekhez, akárcsak a New England sörökhöz.
A trendeknek teljesen megfelelően ez a sörtípus kevéssé keserű, gyümülcsös, trópusi gyümölcsös ellentétben a hagyományos IPÁkkal. A fátyolos megjelenés az egyik vizuális ismertetőjele.

ülepedés: közepes
alkoholtűrő képesség: 9% ABV
erjesztési hőmérséklet: 15-22 C fok
adagolás: 100g / hl

 

LalBrew™ New England is an ale strain selected specifically for its fermenting consistency and ability to produce a unique fruit-forward ester profile desired in East Coast styles of beer. A typical fermentation with LalBrew™ New England will produce tropical and fruity esters, notably stone fruits like peach. Through the activity of a β -glucosidase enzyme, LalBrew™ New England can promote hop biotransformation and accentuate hop flavour and aroma.

LalBrew™ New England exhibits medium to high attenuation with medium flocculation, making it a perfect choice for East Coast style ales, such as New England IPAs. This bang on trend beer style lacks bitterness and features tropical, fruity flavours, unlike their traditional IPA counterparts. Their hazy appearance is the most notable visual characteristic.
 

  • flocculation: medium
  • alcohol tolerance: 9% ABV
  • fermentation temperature: 15-22°C
  • dosage: 100 g/hl

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét