
Rohavin Pektinbontó enzim (10ml)
A ROHAVIN® CXL a bor és gyümölcs feldolgozásban használható speciális enzimkészítmény.
A ROHAVIN® CXL a bor és gyümölcs feldolgozásban használható speciális enzimkészítmény.
Az összezúzott gyümölcs pektinbontásához, elfolyósításához, lényeréshez használható.
Segítségével az élesztõk számára elérhetõ lesz a cefre teljes gyümölcscukor és az aromaanyag tartalma. Kiküszöbölhetõ az oxidáció káros hatása, csökkenthetõ a mikrobiológiai fertõzõdés veszélye,az oxidáció gyorsabban, egyenletesebben zajlik.
Alkalmazás: a szükséges mennyiséget 10-20-szoros vízmennyiségbe oldjuk és egyenletesen szétoszlatva a kezelendõ összezúzott gyümölcshöz keverjük. Kezelés idõtartama hõmérséklettõl függõen, 10-72 óra
Kövessen minket