Rohavin Pektinbontó enzim (10ml)

A ROHAVIN® CXL a bor és gyümölcs feldolgozásban használható speciális enzimkészítmény.

Bővebb leírás

SZESZ00009

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

490,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő
A pektináz magas cellulózbontó oldalaktivitást tartalmaz. 
Az enzim fokozza a gyümölcs sejtfalának macerációját.
A készítmény nem tartalmaz tartósítószert és olyan nemkívánatos oldalaktivitásokat, mint pl. a cinnamil-észteráz.
Az enzimet az Aspergillus niger egyik specifikus kultúrájától nyerik.

Adagolás:

3ml /100kg

Az összezúzott gyümölcs pektinbontásához, elfolyósításához, lényeréshez használható.

Segítségével az élesztõk számára elérhetõ lesz a cefre teljes gyümölcscukor és az aromaanyag tartalma. Kiküszöbölhetõ az oxidáció káros hatása, csökkenthetõ a mikrobiológiai fertõzõdés veszélye,az oxidáció gyorsabban, egyenletesebben zajlik.

Alkalmazás: a szükséges mennyiséget 10-20-szoros vízmennyiségbe oldjuk és egyenletesen szétoszlatva a kezelendõ összezúzott gyümölcshöz keverjük. Kezelés idõtartama hõmérséklettõl függõen, 10-72 óra

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét