Kategóriák

Gyártók

Sajtkészítés.hu

Hírlevél

Bakancslista '2 - Pacific Gem (0,33l) Teljes nézet

Bakancslista '2 - Pacific Gem (0,33l)

Világos felsőerjesztésű ameriaki IPA, Pacific Gem komlóval.

Bővebb leírás

SOR--00199

Termék elérhetőség: ez a termék jelenleg nincs készleten,


Értesíts engem, mikor elérhető

650,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

A sörről:
A neve Bakancslista.

Talán emlékeztek még a Távoli Galaxis legelső, kisüzemi körülmények közt főzött változatára, a "hamis galaxisra". Akkor Galaxy komló hiányában Simcoe -t és Amarillo-t használtunk. Azóta kísérleteztem még ezzel-azzal, a végeredmény mindig ugyanaz lett: egy nagyszerű, egyedi, jellegzetes illatú és ízű IPA.

Összeírtam hát azokat a komlófajtákat amelyekkel nem lőhetünk mellé, vagyis a Távoli Galaxishoz hasonló, ám annál kicsit erősebb, testesebb malátaalapra építve szinte biztos, hogy kitűnő sört kapunk. Vannak köztük ismert és kevésbé ismert amerikaiak, egzotikus új-zélandiak, újhullámos és tradicionális németek, angolok és van egy meglepetés is. Ha úgy számolunk, hogy egy főzetbe több féle komlót is tehetünk, vagyis nem ragaszkodunk mindig az egy komlós, úgymond "single hop" sörökhöz, akkor egy igen hosszú listáról beszélünk... az életben nem főzöm le... Vagy mégis? Legyen ez az én bakancslistám! 

Havonta, másfél havonta jövünk ki majd egy új verzióval, a felhasznált komló(k) nevét megtaláljátok a címkén. Haladhatunk a listám szerint, de Ti is javasolhattok komlókat. Ha valamelyik kiadás különösen ízlik, annak legyetek szívesek felírni a sorszámát, mert lehet, hogy csinálunk egyszer egy "Best Of" kiadást. Indulhat a kaland, kezdjük mondjuk a japán Sorachi Ace -val!

Forrás: https://www.facebook.com/rothbeer

  • Kiszerelés (liter) 0,33
  • Erjesztési eljárás felsőerjedésű
  • Élesztőtartalom Szűretlen
  • Tartósítás Nincsen tartósítva, élő sör

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét