Kategóriák

Gyártók

Sajtkészítés.hu

Hírlevél

Citromsav - 50 g Teljes nézet

Citromsav - 50 g

Gyógyszerkönyvi minőségű citromsav élelmiszeripari felhasználásra. Sokféle felhasználása mellett alkalmas a sajtok készítésénél a sófürdõ vagy az édes savó pH csökkentésére, beállítására.

Adagolás: 10-80 g / hl

100 kg cefre 1 PH értékkel való csökkentéséhez kb. 40g citromsav szükséges.

Bővebb leírás

sajt-00019

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

190,00 Ft

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Előző
Következő

Gyógyszerkönyvi minőségű citromsav élelmiszeripari felhasználásra. Sokféle felhasználása mellett alkalmas a sajtok készítésénél a sófürdõ vagy az édes savó pH csökkentésére, beállítására.

Adagolás: 10-80 g / hl

100 kg cefre 1 PH értékkel való csökkentéséhez kb. 40g citromsav szükséges.

Írja meg véleményét

Írja meg véleményét